Karacahan Carpet – O noua fata a spatiului dumneavoastra!

                                          

Compania noastra, infiintata în anul 2006 în România, face parte din grupul Karacahan, unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de covoare din Turcia. Avem la dispozitie o capacitate ridicata de productie si tehnologii avansate, astfel incat va putem pune la dispozitie un sortiment foarte variat de covoare, in culori, design si marimi diferite.

Dispunem de cel mai mare depozit de covoare din centrul tarii, cu o suprafata de peste 3500 mp si un showroom de prezentare impresionant, astfel incat suntem pregatiti sa intrunim cele mai exigente cerinte ale clientilor, atat en-gros cat si en-detail. 

Din anul 2008 am adaugat portofoliului nostru de producatori de covoare, cu exclusivitate de distributie in Romania si Moldova, brandul  Pierre Cardin Carpet, un producator renumit pentru calitatea si rafinamentul produselor sale.

 

De ce sa alegeti covoarele noastre?

-pentru ca va oferim  intodeauna produse de inalta calitate la preturi competitive;

- pentru ca targurile de design la care participam, designerii cu care colaboram cat si clientii nostri fideli, ne ajuta sa ne imbogatim oferta de produse, pornind de la cele mai mici detalii ale unui spatiu de amenajat si culminand cu tipul de design care se vrea abordat;

-pentru ca parteneriatele puternice pe care le-am dezvoltat, atat la nivel de furnizori cat si la nivel de echipa, ne ofera posibilitatea  sa fim in permanenta aproape de clientii nostril si sa le oferim produse utile, frumoase, in tendintele actuale.